Skip to content
Meistä Brändit Kestävä kehitys Ura

Laura Paalanen

Aloitin Pihla Groupilla Tiivin asiakashankkijana Jyväskylässä noin viisi vuotta sitten. Sain melko pian aloittamisen jälkeen lisävastuuta. Pääsin myyntipalveluun ja opettelin siinä sivussa meidän data-tiimin tehtäviä. Nyt olen 3,5 vuotta ollut tiiminvetäjänä, ja siitä nyt pari vuotta esihenkilönä yhdeksälle asiakashankkijalle.

Pihla Groupin ja Tiivin löysin kaverini vinkistä! Muistan vieläkin, kun työhaastattelussa kysyttiin se perinteinen kysymys, ”missä näet itsesi viiden vuoden päästä?”, ja vastasin että siinä sun paikalla… Ja tässähän sitä sitten ollaan.

Päivääkään en ole katunut Tiiville tuloa. Eihän missään ole näin hyviä tyyppejä kuin täällä! Meillä on todella lämmin henki niin tiimiläisten, myyjien kuin pomojenkin kanssa.

“Parasta on se, kun pääsee itse paljon vaikuttamaan asioihin ja minun ja oman tiimini mielipiteitä kysytään ja oikeasti kuunnellaan. Järjestän meillä paljon kaikkea yhteisöllistä tapahtumaa, ja yhteisiä kivoja asioita tehdään säännöllisesti – yhteishenkeä ja viihtyvyyttä seuraa hyvät tulokset!”

Tyyppinä olen superenerginen ja aikaansaava. Tulen toimeen yleensä ihan kaikkien kanssa ja kotoisimmillani olen isossa porukassa, jossa on mahdollisimman paljon ihmisiä ympärillä. Kolme minua eniten kuvaavaa sanaa on lyhyt, värikäs ja puhelias.

Tiiviläisyys tarkoittaa yhteenkuuluvuutta.  Työporukka on kuin toinen perhe! Olen tosi ylpeä työnantajastani ja voin sydämellisesti suositella meidän työpaikkaa kaikille.

Terkuin, Laura

Laura valittiin juuri vuoden Tiiviläiseksi. Työkaverit kuvailevat Lauraa ilopilleriksi, joka auttaa aina kaikkia ja takaa positiivisen ja kannustavan työilmapiirin. Laura tekeekin paljon työtä hyvän työilmapiirin eteen, niin omalla ihanalla persoonallaan kuin hänen keksimillään erilaisilla ohjelmanumeroilla. Laura on järjestänyt kuluneen kahden vuoden aikana esimerkiksi, Kuka on naamion takana, Koko Tiivi leipoo ja Tiivin Kymppitonni -ohjelmanumeroita, ja kaikki vielä etänä Teamsissä!


Kiinnostuitko?

Rekrytointien yhteyshenkilö

Henna Paananen, HR Business Partner

henna.paananen@pihla.fi