Skip to content
Meistä Brändit Vastuullisuus Ura

Brändimme

Pihla Groupiin kuuluu yhdeksän ensiluokkaista kotimaista ikkuna- ja ovibrändiä. Kehitämme ja valmistamme ikkunoita ja ovia niin B2C- kuin B2B-markkinaan. Valikoimastamme löytyy ikkunat ja ovet jokaiseen erilaiseen tarpeeseen aina saneeraus- ja uudiskohteista arkkitehtuurisesti vaativiin kohteisiin sekä erilaisiin hallinto- ja julkisrakennuksiin.

Pihla – Varmasti hyvä

Pihla kuuluu suomalaisten koteihin. Suomessa onkin jo yli 3 miljoona Pihla-ikkunaa ja -ovea. Pihla on tunnettu erityisesti laadusta ja rehellisyydestä. Voit luottaa, että Pihla tekee sen, mikä on yhdessä sovittu – ammattitaidolla ja suurella sydämellä.

Tiivi – Enemmän kuin ikkuna

Tiivi muuttaa käsityksesi ikkunoista. Innovatiiviset tuotteet ja kattava palvelu takaa sen, että Tiivi on sijoitus parempaan asumiseen. Kun haluat markkinoiden parasta, on Tiivi sinun valintasi.

PihlaPRO – Ammattilaisen valinta

PihlaPRO on ammattilaisten valinta jo vuodesta 1939. Laadukkaat tuotteet, tarkkaan hiotut myynti- ja toimitusprosessit sekä asiantunteva henkilöstö takaavat sen, että PihlaPRO on paras yhteistyökumppani asiakkailleen. Ammattilaisilta ammattilaisille.

Klas1 – Ikkunat ja ovet elämäsi tilaan

Klas1 -ikkunat ja ovet ovat tyylikästä muotoilua ja suomalaista laatua. Klas1 valmistaa erityisesti kiinteitä ja yksipuitteisia avattavia eristyslasi-ikkunoita. Toiminnan pääperiaatteena on tarjota markkinoille eurooppalaisen ikkunakulttuurin edut suomalaiseen vaatimustasoon yhdistettynä.

Profin – Lasiliukuseinällä kirkkaasti parempia kokonaisuuksia

Profinin lasiliukuseinät yhdistävät maisemaikkunan ja liukuseinän parhaat puolet. Pudasjärvellä valmistettavilla lasiliukuseinällä sisä- ja ulkotilat yhdistyvät luonnollisesti yhdeksi avaraksi ja valoisaksi tilaksi.

Sydänpuu – Perinteitä kunnioittaen

Sydänpuu on erikoistunut vaativissa rakennuskohteissa ja arvorakennuksissa tarvittavien yksilöllisten puuikkunoiden ja -ovien valmistamiseen. Malliston näyttävät puuikkunat ja -ovet valmistetaan perinteitä kunnioittaen, noudattamalla tuotteissa mahdollisimman tarkasti jokaisen rakennuskauden omaa tyypillistä muotoilua, heloitusta ja pintakäsittelyä.

Metallityö Välimäki – Julkisivut, alumiiniset ja teräksiset ovet ja ikkunat

Metallityö Välimäki Oy on erikoistunut laadukkaiden teräs- ja alumiiniovien sekä -ikkunoiden ja lasiseinien valmistukseen.

Hyvinkään Puuseppien Oy – Kotimaista puusepäntyötä laadusta tinkimättä

Toiminnan alusta alkaen yritys on toimittanut arvokohteisiin ovia ja ikkunoita. Ovet ja ikkunat valmistetaan mittatilaustyönä useista eri puulajeista. Yritys tarjoaa myös ovien ja ikkunoiden kunnostusta rakennuskohteissa paikan päällä sekä omalla verstaallaan.

Finluft – Parasta sisäilmaa

Finluft valmistaa ja kehittää korvausilmalaitteita ja -menetelmiä. Patentoidut tuotteet ovat avainlippumerkittyjä. Itse kouluttamansa jälleenmyyjä ja asennusverkoston ansiosta Finluftin apu on lähellä, olitpa missä päin Suomea tahansa!