Skip to content
Meistä Brändit Kestävä kehitys Ura

Tutustu työntekijöihimme

Yhtiössämme on yli 100 erilaista työtehtävää, joissa jokaisessa ammattitaitoinen ja arvokas henkilö taustalla. Sitoutunut ja osaava henkilöstö on toimintamme keskiössä. Tutustu työntekijöihimme.

Terhi Hartonen

Toimistopäällikkö, Profin Sydänpuu Ikkunat ja Ovet

Terhi Hartonen on viihtynyt Sydänpuulla jo pitkään. Toimistopäällikkö pitää palkitsevina asioina työssään vaihtuvia työtehtäviä sekä alan ja yrityksen kehitystä. Pienen organisaation hyvä yhteishenki ja vapaus olla oma itsensä ovat syynä siihen, että töihin on mukava tulla.

Niklas Vihriälä

Tiivi Kauppias

Niklas Vihriälä on yrittäjä, joka myy Tiivin tuotteita kuluttajille. Hänelle Tiivi Kauppiaana toimiminen on pitkälti samanlaista kuin työsuhteessa, mutta palkka vain maksetaan itse. Vihriälä luottaa työssään tuotteiden laatuun, vakaaseen brändiin sekä omaan myyntiosaamiseen.

Mohamed “Pasi” Daoudi

Linjahoitaja, Ruoveden tehdas

Mohamed Daoudi on ehtinyt olla töissä Ruoveden tehtaalla jo melkein 12 vuotta ja tuntee jokaisen työtehtävän kuin omat taskunsa. Hänet tunnetaan paremmin suomalaisella etunimellä Pasi. Daoudin intohimona on työturvallisuuden kehittäminen.

Arturs Mikalausks

Maalauslinjan hoitaja, Ruoveden tehdas

Latvialainen Arturs Mikalausks saapui töihin Ruoveden ikkunatehtaalle keväällä 2021. Hän vaihtoi paitsi maata, myös alaa. Hänellä on Latviasta matkailualan tutkinto ja hän työskenteli alalla pitkään. Korona-aika kuitenkin painoi sekä matkailualaa että Latvian työllistymismahdollisuuksia.

Anu Kaisla

Projektipäällikkö, taloyhtiömyynti

Anu Kaisla vastaa projektipäällikkönä Pihla Groupin taloyhtiöremonttien sujuvuudesta ja taloudellisesta kannattavuudesta. Asiakaslähtöisessä työssä tarvitaan niin sosiaalisia taitoja kuin laskupäätäkin. Vuosien etsinnän jälkeen oman alansa löytänyt Kaisla nauttii työnsä vaihtelevuudesta. Hänen kokemuksensa mukaan elämä voi yllättää, jos sen ottaa vastaan nöyrän avoimin mielin.

Jaakko Anttila

Tuotantopäällikkö, Ruoveden tehdas

Hyvältä vaikuttava työporukka houkutti Jaakko Anttilan tuotantopäälliköksi Pihla Groupin Ruoveden tehtaille. Maaliskuussa 2023 hänellä täyttyi vuosi tässä työssä, ja työporukka tuntuu edelleen yhtä mukavalta. 

– Meillä on älyttömän hieno porukka ja minut on otettu hyvin vastaan. Toisaalta tulen itsekin yleensä kaikkien kanssa toimeen, Anttila kertoo.

Henna Paananen

HR Business Partner, Henkilöstöosasto, Jyväskylä

Olen Henna ja työskentelen HR Business Partnerina Pihla Groupin henkilöstöosastolla. Aloitin työurani Pihla Groupissa vuonna 2017. Kuuden työvuoden aikana olen päässyt työskentelemään laajasti kaikilla organisaatiotasoilla, ja yritys ja sen sielu, eli ihmiset, ovat tulleet tutuksi.

Yrityksemme kulttuuri on todella lämminhenkinen ja syvään luottamukseen perustuva. Olen nainen vaativassa tehtävässä, mutta myös äiti ja puoliso eikä näiden asioiden yhdistäminen yrityksessämme ole koskaan tuntunut taakalta vaan mahdollisuudelta.

Jarmo Huuska

Kokoonpanon hitsaaja, Metallityö Välimäki

Hitsaaja Jarmo Huuska on Metallityö Välimäen pitkäaikaisin työntekijä, joka on nähnyt perheyrityksen koko tähänastisen kehityskaaren. Erilaisten materiaalien tunteminen ja työstäminen ovat kokoonpanossa tarpeellisia taitoja, jotka ovat Huuskalla vankassa hallinnassa.

Salla Qvick

Palkanlaskija, Henkilöstöosasto, Haapajärven tehdas

Salla Qvickin työ palkanlaskijana on monipuolista ja sosiaalista. Tarkkuutta vaativa työ sopii huolelliselle luonteelle mainiosti. Qvickin mukaan työaikojen joustavuus ja viihtyisä työilmapiiri kuuluvat toimen hyviin puoliin. Aiemmin parturi-kampaajana työskennellyt Qvick viettää myös vapaa-aikaansa työkavereiden kanssa.

Terhi Tervo

Laatu – ja ympäristövastaava, Kannuksen tehdas

Kannuksen tehtaan laatu- ja ympäristövastaava ja työsuojelupäällikkö Terhi Tervo on opiskellut lisää koko työuransa ajan. Kiinnostavimmaksi koulutukseksi hän mainitsee kestävän kehityksen erikoisammattitutkinnon.

Katja Pesu

Hankinnan laatupäällikkö, Hankinta- ja Tuotekehitys

Katja Pesu on Pihla Groupin hankintojen laatupäällikkö. Hän varmistaa, että Pihla Groupille toimitettavat tuotteet täyttävät laatuvaatimukset, sekä luotsaa prosessimuutoksia vankalla kokemuksella ja kuuntelutaidolla. Hankintatoimi varmistaa, että tuotannon raaka-aineet riittävät ja ovat laadukkaita. 

Kun jyväskyläläinen Katja Pesu näki työpaikkailmoituksen Pihla Groupin hankinnan laatupäällikön paikasta, hän tiesi, että työssä yhdistyisi useampi hänen intohimonsa.

Olga Suuripää

Tilaustenkäsittelijä, Ruoveden tehdas

Olga Suuripää työskentelee Ruoveden tehtaalla tilauskäsittelijänä. Hän katsoo, että tilaukset siirtyvät järjestelmästä toiseen oikein ja korjaa virheet, jos niitä esiintyy. Työ on tarkkaa ja sitä on paljon.

Olgalla on pian 24 työhistoriaa takana Pihlalla.

Antti Kuusi

Aluemyyntipäällikkö, Pihlan jälleenmyynti

Aluemyyntipäällikkönä Antti Kuusi vastaa Pihlan jälleenmyyjien asiakastyytyväisyydestä omalla alueellaan Itä-Suomessa. Hänen ansioluettelossaan on työtehtäviä laidasta laitaan: nuorisotyöntekijästä maatalouslomittajaan ja ammattimuusikosta tapahtumatuottajaan. Myynnin kanssa hän on ollut tekemisissä yli 10 vuotta ja esihenkilötehtävissä noin kuusi vuotta. Kaikkea tekemistä yhdistää ihmisläheisyys.

Leila Mäenpää ja Aku Ilola

Tuotepäälliköt, Tuotekehitys

Pihla Groupin tuotekehityksessä yhdistyvät vankka kokemus ja tekniset innovaatiot. Tuotepäälliköt tarvitsevat niin insinööritaitoa kuin visuaalista silmää.

Pihla Groupin toisen tuotepäällikön ensimmäinen asiakastyö oli autotallin puuikkunoiden valmistus. Leila Mäenpää oli silloin ammattikoululainen. Vuosia myöhemmin hän vastaa ovituotteista Pihla Groupilla. Teknisen taustan omaava yo-puuseppä ja muotoilija on työskennellyt talossa jo kohta 21 vuotta.

Ikkunoista vastaa Aku Ilola, jolla on takanaan kahdeksan vuotta Pihla Groupilla. Tuotekehitykseen liittyvä tutkiminen ja testaaminen sopivat energiatekniikasta kiinnostuneelle insinöörille hyvin.

Ari Halla-Aho

Liiketoimintapäällikkö, Teollinen myynti

Ari Halla-aho on Pihla Groupin teollisen yksikön liiketoimintapäällikkö. Hänellä on pitkä ja monipuolinen esimieskokemus rakennusalan tuote- ja projektimyynnin eri tehtävistä. B2B-myynti PihlaPROssa, rakennusliikkeissä ja taloteollisuudessa kuuluvat hänen työtehtäviinsä. Toimenkuvan sisältö on asiakastyötä, alkaen vaikuttajamarkkinoinnista päätyen asiakassegmentin vuosisopimuksiin.

Sakari Ylikotila

Haapajärven tehtaan varastonhoitaja

Varastonhoitaja Sakari Ylikotila ajaa päivät trukkia Haapajärven tehtaalla. Kyydissä on milloin mitäkin työpisteissä tarpeellista tarviketta, jotta tuotanto sujuisi jouhevasti. Hänen päätehtävänsä on siirtää varastosta tuotantoon tarvittavia tarvikkeita.

Lauri Stenholm

Tehdaspäällikkö, Ruoveden tehdas

Pihla Groupin Ruoveden tehtaan tehdaspäällikkö Lauri Stenholm tuli tehtaalle töihin ensimmäistä kertaa jo 15-vuotiaana. Hän on kotoisin Ruovedeltä ja kesätyö omalla paikkakunnalla oli luonteva valinta moneksi kesäksi. Vuosien varrella hänelle rakentuikin polku edetä urallaan tuotepäälliköstä markkinointiin ja sieltä Ruoveden tehdaspäälliköksi.

Hannu ja Reijo Turunen

Aluemyyntipäälliköt, Pihlan jälleenmyynti

Pihlalla Turusen veljekset Hannu ja Reijo ovat työskennelleet samassa tehtävässä ja tiimikavereina viimeiset vajaat 10 vuotta. He jäävät myös samasta tehtävästä eläkkeelle hyvin samanaikaisesti tulevana keväänä. Menestyksekäs ura Pihlalla on ollut yhteistyön tulos, ja työ ja työskentely oman veljen kanssa on ollut mielekästä.

Tiina Vepsäläinen

Projektipäällikkö, Taloyhtiömyynti

Olen Tiina, ja toimin taloyhtiömyyntiyksikön projektipäällikkönä. Talossa olen ollut nyt yli puoli vuotta, ja voi pojat, että minkä määrän uutta oppia olen saanut näin lyhyessä ajassa! Isot kiitokset myös siitä, että jo rekrytointivaiheessa pelattiin avoimin kortein ja jokainen seuraava askel viestittiin tosi selkeästi.

Mika Laaksonen

Aluemyyntipäällikkö – Tiivi Kuluttajamyynti

Olen Mika ja tulen Kaarinasta. Toimin Tiivillä aluemyyntipäällikkönä Länsi-Suomen myyntialueella. Tiimissäni on yhdeksän Tiivin asiantuntijaa Varsinais-Suomen, Pirkanmaan ja Satakunnan alueella.

Miia Virtanen

Verkkokauppa-asiantuntija

Olen Rovaniemeltä pääkaupunkiseudulle muuttanut, vastikään valmistunut tradenomi. Valmistuin viime keväänä, ja ilokseni Pihla Groupilla oli juuri osaamistani vastaava tehtävä auki ja päätin hakea siihen. Se miksi ja miten päädyin hakemaan Pihla Groupille, johtuu oikeastaan siitä, että yritys oli minulle tuttu opiskelujen kautta. Pihla Group tekee yhteistyötä Haaga-Helian kanssa, ja tuntui luontevalta hakea työtä tutuksi tulleesta yrityksestä. 

Jouni Haapalehto

Työnjohtaja, Kannuksen tehdas

Kannuksen Eskolan tehtaan työnjohtaja Jouni Haapalehto on työskennellyt tehtävässään jo 21 vuotta – eikä omien sanojen mukaan päivääkään vaihtaisi pois. 

Laura Paalanen

Tiiminvetäjä, Asiakashankinta, Tiivin kuluttajamyynti

Aloitin Pihla Groupilla Tiivin asiakashankkijana Jyväskylässä noin viisi vuotta sitten. Sain melko pian aloittamisen jälkeen lisävastuuta. Pääsin myyntipalveluun ja opettelin siinä sivussa meidän data-tiimin tehtäviä. Nyt olen 3,5 vuotta ollut tiiminvetäjänä, ja siitä nyt pari vuotta esihenkilönä yhdeksälle asiakashankkijalle.

Pihla Groupin ja Tiivin löysin kaverini vinkistä! Muistan vieläkin, kun työhaastattelussa kysyttiin se perinteinen kysymys, ”missä näet itsesi viiden vuoden päästä?”, ja vastasin että siinä sun paikalla… Ja tässähän sitä sitten ollaan.

Jenna Rahkonen

Lähettämötyöntekijä, Kannuksen tehdas

Jenna on aloittanut Pihla Group uransa kesätyöntekijänä PihlaPron tehtaalla Kannuksessa. Eskolan tehdas Kannuksessa on paikallisesti tunnettu ja arvostettu työnantaja. Siitä syystä Jennakin päätti hakea meille aikoinaan kesätöihin ikkunoita valmistamaan. Kesätyöt osoittautuivat mielekkäiksi ja Jennaa jäi mietityttämään, josko hän voisi saada jotain vakituisempaa tehtävää Eskolan tehtaalta.

Jaroslav Kovalenko

Ikkuna- ja ovityöntekijä, Kannuksen tehdas

Kirgisiasta Kannukseen – ei välttämättä se perinteisin uratarina, mutta ainakin omintakeisin. Kannuksessa Eskolan tehtaalla työskentelevä Jaroslav Kovalenko on kotoisin Kirgisiasta, mutta kotiutunut Kannukseen erinomaisesti.