Skip to content
Meistä Brändit Vastuullisuus Ura

Meistä

Suomen suurin ikkuna- ja ovitoimija

Pihla Group Oy on vahvasti kotimainen ikkuna- ja ovitoimija, jonka tavoitteena on parantaa ihmisten elämänlaatua ikkuna ja ovi kerrallaan. Kehitämme ja valmistamme Suomen parhaita ikkuna- ja oviratkaisuja niin kuluttajille, taloyhtiöille kuin rakennusteollisuuden asiakkaillekin. Toiminnallamme rakennamme parempaa yhteiskuntaa ja kestävämpää huomista.

Pihla Group Oy

Pihla Group Oy on vuonna 2004 perustettu kotimainen yritys, joka palvelee kuluttajia, taloyhtiöitä ja rakennusteollisuuden asiakkaita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa ja omistamme kahdeksan ensiluokkaista kotimaista pitkän linjan ikkuna- ja ovialan brändiä.

Kehitämme ja valmistamme ikkunoita ja ovia Pihla-, PihlaPRO, Tiivi-, Profin-, Klas1, Sydänpuu, Metallityö Välimäki, Puuseppien -tuotemerkeillä, sekä ilmanvaihtoratkaisuja Finluft-tuotemerkillä. Laaja tuotemerkkivalikoimamme palvelee kaikkia asiakkaitamme aina saneeraus- ja uudiskohteista arkkitehtuurisesti haastavimpiinkin kohteisiin sekä erilaisiin julkis- ja hallintorakennuksiin.

Meillä on yhdeksän tuotantolaitosta, jotka sijaitsevat Ruovedellä, Kannuksessa, Haapajärvellä, Pudasjärvellä, Kuusamossa, Joutsassa, Nokialla, Hyvinkäällä ja Ylöjärvellä. Työllistämme Suomessa noin 850 työntekijää. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli 180 miljoonaa euroa ja valmistimme kyseisen vuoden aikana noin 255 000 ikkunayksikköä sekä 48 000 ovea. Asiakkaamme suosittelevat meitä NPS-luvulla 70.

Yritys ja johto

Pihla Group Oy on jaettu kolmeen eri liiketoimintayksikköön: kuluttajamyyntiin, taloyhtiömyyntiin sekä teolliseen myyntiin. Palvelemme asiakkaitamme kahdeksalla ensiluokkaisella alan brändillä, jotka tarjoavat oikeat ratkaisut aina kohteen vaatimusten mukaan.

Ydintoimintamme keskittyy Pihla-, Tiivi- ja PihlaPRO -brändien ympärille, jonka lisäksi organisaatiomme kuuluu tytäryrityksemme Profin, Klas1, Sydänpuu, Metallityö Välimäki, Hyvinkään Puuseppien Oy sekä Finluft Oy, jotka toimivat itsenäisinä yrityksinä Pihla Groupin tuella.

Pihla Group Oy on osa Inwido AB:ta, joka on Euroopan suurin ikkuna- ja ovivalmistaja. Inwidon liiketoimintakonseptina on kehittää ja myydä markkinoiden parhaita räätälöityjä ikkuna- ja oviratkaisuja. 

Arvot, visio ja missio

Me Pihla Groupilla luomme parempaa asumista ikkuna ja ovi kerrallaan. Saavutamme missiomme vahvan vision ja arvojen avulla. Toimintaamme määrittävät kolme tärkeintä arvoa ovatkin: asiakas on tärkein, rohkeus kehittää ja osaavat työntekijät.

Ota yhteyttä

Täältä löydät tehtaidemme, brändiemme ja myyntipalveluidemme yhteystiedot sekä laskutustietomme.