Skip to content
Meistä Brändit Vastuullisuus Ura

Yritys ja johto

Pihla Group Oy on vahvasti kotimainen Suomen suurin ikkuna- ja ovitoimija, jonka tavoitteena on parantaa ihmisten elämänlaatua ikkuna ja ovi kerallaan. Kehitämme ja valmistamme Suomen markkinoiden parhaita ikkuna- ja oviratkaisuja niin kuluttajille, taloyhtiöille kuin rakennusteollisuuden asiakkaillekin. Toiminnallamme haluamme rakentaa parempaa yhteiskuntaa ja kestävämpää huomista.

Pihla Group Oy on vuonna 2004 perustettu kotimainen ikkuna- ja ovialan yritys, joka palvelee kuluttajia, taloyhtiöitä ja rakennusteollisuuden asiakkaita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa ja omistamme kahdeksan ensiluokkaista kotimaista pitkän linjan ikkuna- ja ovialan brändiä.

Pihla Groupin organisaatio on jaettu kolmeen liiketoimintayksikköön: kuluttajamyyntiin, taloyhtiömyyntiin sekä teolliseen myyntiin. Ydintoimintamme keskittyy Pihla-, Tiivi- ja PihlaPRO -brändien ympärille, jonka lisäksi organisaatiomme kuuluu tytäryrityksemme Profin, Klas1, Sydänpuu, Metallityö Välimäki, Hyvinkään Puuseppien Oy sekä Finluft, jotka toimivat itsenäisinä yrityksinä Pihla Groupin tuella.

Meillä on kahdeksan tuotantolaitosta, jotka sijaitsevat Ruovedellä, Kannuksessa, Haapajärvellä, Pudasjärvellä, Kuusamossa, Joutsassa, Nokialla, Hyvinkäällä ja Ylöjärvellä. Työllistämme Suomessa noin 850 työntekijää. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli 180 miljoonaa euroa ja valmistimme kyseisen vuoden aikana noin 255 000 ikkunayksikköä sekä 48 000 ovea. Asiakkaamme suosittelevat meitä NPS-luvulla 70.

Pihla Group on osa Inwido AB:ta

Vuodesta 2005 olemme olleet osa Inwido AB:ta, joka on Euroopan suurin ikkuna- ja ovivalmistaja. Inwidon liiketoimintakonseptina on kehittää ja myydä markkinoiden parhaita räätälöityjä ikkuna- ja oviratkaisuja.  Keskittyen kuluttajavetoisiin markkinoihin Inwido luo pitkän ajan kestävää kasvua sekä orgaanisesti että yritysostojen kautta.

Inwido koostuu 34 liiketoimintayksiköstä ja työllistää noin 4700 työntekijää 12 eri maassa. Vuonna 2023 Inwidon liikevaihto oli 9 miljardia Ruotsin kruunua ja liikevoitto 11,4 prosenttia. Inwido on ollut listattuna Tukholman pörssiin vuodesta 2014.

Lue lisää www.inwido.com ja LinkedIn


Pihla Group Oy:n johtoryhmä

Toimitusjohtaja
Executive Vice President Inwido Eastern Europe

Antti Vuonokari

antti.vuonokari@pihla.fi

Talousjohtaja
Varatoimitusjohtaja

Esa Sevon

esa.sevon@pihla.fi

Henkilöstöjohtaja
Kestävän kehityksen johtaja

Marko Kohvakka

marko.kohvakka@pihla.fi

Liiketoimintajohtaja Teollinen myynti
Markkinointijohtaja

Minna Keränen

minna.keranen@pihla.fi

Liiketoimintajohtaja Taloyhtiömyynti

Mikko Vermas

mikko.vermas@pihla.fi

Liiketoimintajohtaja Kuluttajamyynti

Joni Karhu

joni.karhu@pihla.fi

Hankintajohtaja
Tuotekehitysjohtaja

Miikka Linna

miikka.linna@pihla.fi

Tuotantojohtaja

Reijo Vähätiitto

reijo.vahatiitto@pihla.fi