Skip to content
Meistä Brändit Vastuullisuus Ura

Ura

Asiantunteva ja sitoutunut henkilöstö on toimintamme keskiössä. Työntekijämme mahdollistavat toimintamme jatkuvan kehittämisen sekä asiakkaidemme tarpeisiin vastaamisen parhaalla mahdollisella tavalla. Markkinajohtajana tarjoamme monenlaisia ja monipuolisia mahdollisuuksia kaikille eri elämän- ja uran vaiheessa oleville henkilöille aina tuotannosta hallinnollisiin tehtäviin.

Pihla Group työnantajana

“Pihla Groupissa osaava ja sitoutunut henkilöstö on menestyksemme avain. Uskomme siihen, että sitoutunut henkilöstö tekee kaikkensa, että yrityksen liiketoimintastrategia toteutuu ja asiakkaamme ovat tyytyväisiä. Henkilöstö sitoutuu, kun asioita tehdään oikein ja he voivat hyvin.”

Marko Kohvakka, Henkilöstöjohtaja

Tutustu organisaatioomme

Pihla Groupin organisaatio on jaettu kolmeen liiketoimintayksikköön: kuluttajaliiketoimintayksikköön, taloyhtiömyyntiliiketoimintayksikköön ja teolliseen liiketoimintayksikköön.

Palvelemme asiakkaitamme liiketoimintayksiköidemme kautta kaikilla kotimaisilla brändeillämme. Jokaisella liiketoimintayksiköllämme on oma johtoryhmä, myyntiorganisaatio sekä asennusorganisaatio. Hallinto, johon kuuluu HR, markkinointi, talous ja IT, palvelee kaikkia liiketoimintayksiköitä keskitetysti.

Tutustu Pihla Groupin työntekijöihin

Yhtiössämme on yli 100 erilaista työtehtävää, joissa jokaisessa on ammattimainen henkilö taustalla. Sitoutunut ja osaava henkilöstö on meillä avainasemassa. Käy lukemassa lisää millaisia kokemuksia eri henkilöillämme on Pihla Groupilla työskentelystä.

Tavoitteenamme on olla hyvä työpaikka

Me voimme hyvin, kun työntekijämme voivat hyvin.

Miten?

  • Arvostamme työntekijöitämme – siksi kehitämme ja osallistamme heitä aktiivisesti
  • Investoimme työterveyteen ja -turvallisuuteen
  • Pyrimme tarjoamaan kaikille tasapuoliset mahdollisuudet
  • Toimimme aktiivisesti parantaaksemme työntekijöidemme työtyytyväisyyttä

Avoimet työpaikat