Skip to content
Meistä Brändit Vastuullisuus Ura

Organisaatio

Pihla Groupin ydintoiminta keskittyy Pihla-, Tiivi- ja PihlaPRO -brändien ympärille, jonka lisäksi organisaatiomme kuuluu tytäryrityksemme Profin, Klas1, Sydänpuu, Metallityö Välimäki, Hyvinkään Puuseppien Oy sekä Finluft Oy, jotka toimivat itsenäisinä yrityksinä Pihla Groupin tuella.

Organisaatiomme on jaettu kolmeen liiketoimintayksikköön: kuluttajaliiketoimintayksikköön, taloyhtiömyyntiliiketoimintayksikköön ja teolliseen liiketoimintayksikköön.

Palvelemme asiakkaitamme liiketoimintayksiköidemme kautta kaikilla kotimaisilla brändeillämme. Jokaisella liiketoimintayksiköllämme on oma johtoryhmä, myyntiorganisaatio sekä asennusorganisaatio. Yhteiset palvelut, joihin kuuluu HR, markkinointi, talous ja IT, palvelevat kaikkia liiketoimintayksiköitä keskitetysti.

Tutustu organisaatiomme eri yksiköihin

Pihlan kuluttajamyynti

Pihlan kuluttajamyyntiorganisaatioon kuuluu Pihlan jälleenmyynti, uudiskohdemyynti sekä rautakauppamyynti.

Jälleenmyyntiorganisaatiomme palvelee kuluttaja-asiakkaita ikkuna- ja oviremottitarpeissa joka puolella Suomea. Uudiskohdemyyjämme tarjoavat varmasti hyvät ikkunat ja ovet jokaiseen uudiskohderakentajan kohteeseen ja tarpeeseen.

Pihla palvelee asiakkaita myös hyvin varustelluissa rautakaupoissa, kuten K-Rauta, STARK ja Taloon.com ja Netrauta.

Tiivin kuluttajamyynti

Tiivin kuluttajamyyntiorganisaatio koostuu noin 30 ikkuna- ja ovialan asiantuntijasta, jotka palvelevat kuluttaja-asiakkaita aina ikkuna- ja oviremonteista uudisrakentamisen tarpeisiin. Tiivi tarjoaa markkinoiden innovatiivisimmat tuotteet, laajimmat takuut ja kattavimmat palvelut.

Ammattitaitoiset asiantuntijamme palvelevat ympäri Suomen.

Taloyhtiömyynti ja julkisivusaneeraus

Palvelemme taloyhtiöitä ympäri Suomen Pihla- ja Tiivi-tuotemerkeillä, toteuttaen ikkuna- ja oviremontit aina taloyhtiöiden korkeimpiin odotuksiin. Tarjoamme taloyhtiöille tutkitusti parhaan asennuksen ja projektinhoidon, edistyksellisimmät tuotteet sekä luotettavimman ja ammattitaitoisimman kumppanin.

Taloyhtiömyynnin parissa työskentelee noin 30 projektimyynnin vahvaa ammattilaista.

Teollinen myynti

Teollinen myyntimme keskittyy palvelemaan rakennusteollisuuden asiakkaita aina talotehtaista suuriin ja pienempiin rakennusliikkeisiin Pihla, Tiivi ja PihlaPRO -tuotemerkeillä.

Rakentaminen on yhteistyötä. Asiantuntijamme ovat tottuneet ratkaisemaan haastavimmatkin ikkunoihin ja oviin liittyvät kysymykset nopeasti. Otamme myös aina tarkasti huomioon asiakkaan ja rakennuskohteen tarpeet, jotta voimme yhdessä varmistaa asukkaiden asumismukavuuden.

Verkkokauppa

Palvelemme asiakkaitamme myös Pihlan ja Tiivin verkkokaupoissa. Verkkokauppamme auttaa ja vastaa kaikissa ikkunoihin, oviin ja niiden tarvikkeisin ja varaosiin liittyvissä asioissa, jotta asiakkaamme voivat tehdä ostoksensa myös täysin etänä.

Tuotanto

Pihla Groupin kahdeksalla tehtaalla työskentelee yhteensä yli 400 ikkunavalmistuksen ammattilaista lukuisissa erilaisissa ikkuna – ja ovivalmistuksen vaiheissa. Käy tutustumassa lisää tehtaisiimme ja tuotantoon.

Asennus

Asennus on yrityksessämme arvostetussa asemassa. Jokaisella liiketoimintayksiköllämme on oma asennusorganisaatio, ja asiantuntevat urakoitsijoina toimivat asennustiimimme palvelevat asiakkaitamme niin saneeraus- kuin uudiskohdeasennusten parissa.

Haluamme tarjota kaikille asiakkaillemme vain parasta ja siksi me koulutamme asentajamme itse. Täten asiakkaamme voivat luottaa työn jälkemme olevan huippulaatua ja työtapojen turvalliset.

Asiakaspalvelu ja asiakashankinta

Asiakaspalvelukeskuksemme sijaitsee Jyväskylässä palvellen kaikkien liiketoimintayksiköidemme asiakkaita Pihla, Tiivi ja PihlaPRO -tuotemerkeillä.

Asiakashankinnan ja asiakaspalvelun parissa työskentelee noin 30 alan ammattilaista.

Yhteiset palvelut

Pihla Groupin hallinto työskentelee keskitetysti yhteistyössä kaikkien liiketoimintayksiköidemme kanssa. Hallintoomme kuuluu HR, talous, IT ja markkinointi, joiden parissa meillä työskentelee monia ammattilaisia. Hallintoon kuuluvat tehtävät sijaitsevat pääasiassa Vantaan pääkonttorilla, Jyväskylässä ja tehdaspaikkakuntiemme Haapajärven, Ruoveden ja Kannuksen yhteydessä.

HR:n tunnusluvut

yli 850

henkilöä töissä

80 %

henkilöstömme tyytyväisyys

(*2023 Great Place to Work Trust Index)

43v.

pisin työsuhde

yli 100

kesätyöntekijää joka kesä

yli 100

erilaista työtehtävää koko Pihla Groupissa