Skip to content
Meistä Brändit Vastuullisuus Ura

Liiketoimintamme on vastuullista

Tavoitteenamme on jatkuvasti kehittää tuotteitamme ja palveluitamme siten, että kuljemme jatkuvasti lähemmäksi kohti kestävän kehityksen tavoitteitamme. Emme tyydy ainoastaan oman toimintamme kehittämiseen, vaan yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa pyrimme parantamaan koko arvoketjun toimintaa yhä vastuullisemmaksi.

Vastuullinen liiketoiminta tapahtuu yhdessä

Liiketoiminnan eettisyys on meille Pihla Groupissa itsestäänselvyys. Emme hyväksy korruptiota tai minkäänlaisia epäeettisiä liiketoimintatapoja työntekijöiltämme tai yhteistyökumppaneiltamme. Rakennusala on erittäin herkkä suhdannevaihteluille, jonka vuoksi taloudellinen vakavaraisuutemme ja hyvä kannattavuutemme ovat voimavaroja haastavissakin talousolosuhteissa. Tuotantotoimintamme on jakautunut ympäri Suomen pienille paikkakunnille ja olemmekin useammalla paikkakunnalla yksi suurimmista työllistäjistä. Aktiivisena työllistäjänä tuemme lisäksi paikallisia yhteisöjä esimerkiksi lasten ja nuorten urheilua tuotantopaikkakunnillamme.

Eettiset ohjeet
ohjaavat toimintaa

Olemme laatineet eettiset ohjeet*, joita jokainen työntekijämme sekä yhteistyökumppanimme sitoutuu noudattamaan toimiessaan kanssamme. Vaadimme jokaiselta työntekijältämme sekä yhteistyökumppaniltamme eettisten ohjeiden* (code of conduct) allekirjoittamista. Allekirjoittamalla eettiset ohjeet kumppanimme sitoutuvat kyseisten toimintatapojen noudattamiseen, kuten ettei lapsityövoimaa käytetä tai korruptiota hyväksytä. Järjestämme henkilöstöllemme eettisiin ohjeistuksiin liittyvän koulutuksen vuosittain. 


*Alkuperäiset eettiset ohjeet Inwido.com

Taloudellisesti vakaa
yrityskansalainen

Meillä Pihla Groupilla on vankka taloudellinen pohja, jolloin kannattavuus pysyy hyvällä tasolla haastavissakin talousolosuhteissa. Positiivisen taloudellisen tuloksen seurauksena yrityksemme maksaa yhteisöveroja ja pystyy myös muuten panostamaan yhteisöihin, joissa se toimii. Vakavaraisuutemme luo pitkän aikavälin etuja myös kanssamme toimiville yrityksille ja yhteisöille. Vakavaraisuutemme mahdollistaa asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme riskittömän toimimisen kanssamme, sekä kannattavan ja kestävän kasvun yhtiöllemme. 

Aktiivinen
yhteisöjen jäsen

Olemme aktiivinen kunnan jäsen erityisesti paikkakunnilla, joissa meillä on tuotantotoimintaa. Olemme tehdaspaikkakuntiemme yksi suurimpia työllistäjiä ja luommekin myös pienempiin kuntiin useita työpaikkoja. Haluamme tukea paikallisia yhteisöjä esimerkiksi tukemalla lasten ja nuorten urheilua ja muuta harrastustoimintaa tuotantotoimintamme paikkakunnilla.

Työllistämme aina mahdollisuuksien mukaan työntekijöidemme lapsia esimerkiksi kesätöihin. Tällä tavalla haluamme tukea perheitä ja auttaa nuoria pääsemään työelämään kiinni.

Lue lisää kestävän kehityksen toimintamallimme muista osa-alueista

Olemme
hyvä työpaikka

Toimintamme
ympäristövaikutukset