Skip to content
Meistä Brändit Vastuullisuus Ura

Juuremme ja kulttuurimme ovat vahvasti yrittäjyydessä

Yrittäjän päivänä ei voi olla muistelematta yrityksemme historiaa. Se mitä Pihla Group nykyisellään käsittää, on muodostunut vahvasti yrittäjyyden pohjalle. Yrittäjyys on monessa liiketoimintayksikössämme toimintamme ydin, mutta myös edellytys. Ilman yrittäjiä ja yrittäjämäistä asennetta emme olisi ikkuna-alan edelläkävijä.

Yrityksessämme on monia rooleja aina myynnistä asennukseen, joissa toimitaan yrittäjinä. Sen lisäksi yrityksemme kulttuuria leimaa vahva yrittäjähenkisyys, myös niissä tehtävissä, missä henkilöt työskentelevät palkkasuhteessa.

– Me haluamme tarjota työpaikan, jossa jokainen kantaa oman vastuunsa ja saa työskennellä itsenäisesti. Tässä näkyy tietynlainen yrittäjähenkisyys, sanoo henkilöstöjohtajamme Marko Kohvakka.

Vahvaan luottamukseen perustuva kulttuurimme ohjaa henkilöstöämme itseohjautuvuuteen, ja antaa mahdollisuuden tehdä itsenäisiä päätöksiä. Vastuullisuus ja vastuunottaminen korostuu, kun henkilöillä on oman työnsä ohjat käsissään. Oman työn hallinta kasvattaa myös työn merkityksellisyyttä.

Pihla Groupille työskentelevät yrittäjämme luonnehtivat meitä puolestaan vahvaksi ja luotettavaksi kumppaniksi. Janne Hakonen, Pihlan aluemyyntipäällikkö ja entinen jälleenmyyntiyrittäjä kertoo:

”Pihlalla yrittäjyys on vapauttavaa, kannustavaa ja yrittäjyyttä tukevaa. Pihlalla yrittäjyys on myös vastuullista työtä, sillä yrittäjä vastaa itse asiakaskokemuksesta ja -tyytyväisyydestä eli koko myyntiprosessista ja toimitusketjusta. Yrittäjä ei kuitenkaan ole yksin, vaan Pihlan puolelta on aina apua ja tukea saatavilla”.

Tiivillä asentajayrittäjänä toimiva Timo Huhti puolestaan luonnehtii yrittäjyyttä seuraavasti:

”Yrittäjyydessä parasta on omanlaisensa vapaus. Yrittäjänä toimiminen on vastuullista, koska edustat sekä isoa brändiä ja yritystä mutta myös itseäsi. Töitä riittää, kun toimii asiakaslähtöisesti ja huolellisesti. ”

Tavoitteemme Pihla Groupissa on, että jokainen voi ja saa menestyä. Yrittäjyys, yrittäjien onnistuminen ja yrittäjämäinen asenne on myös Pihla Groupin onnistumisen edellytys.