Skip to content
Meistä Brändit Vastuullisuus Ura

Pihla Group Puupäivillä 3.11.2022

Valtakunnallinen Puupäivä järjestetään Helsingin Messukeskuksen siivessä torstaina 3.11.2022. Pihla Group Suomen suurimpana ikkuna- ja ovivalmistajana on mukana kyseisessä tapahtumassa.

Puupäivä kokoaa yhteen satoja teollisuuden ja kaupan sekä kunta- ja rakennusalan ammattilaisia ja päättäjiä. Päivän aikana pääsee seuraamaan useita korkean tason seminaareja muun muassa puuarkkitehtuurista, rakennustekniikasta ja puurakentamisesta. Puupäivään osallistuu vuosittain yli 1000 rakennusalan ammattilaista.

Kehitämme ja valmistamme kotimaisia ikkunoita ja ovia Pihla-, PihlaPRO, Tiivi-, Profin-, Klas1, Sydänpuu, Metallityö Välimäki ja Puuseppien -tuotemerkeillä. Laaja tuotemerkkivalikoimamme palvelee kaikkia asiakkaitamme aina saneeraus- ja uudiskohteista arkkitehtuurisesti haastavimpiinkin kohteisiin sekä erilaisiin julkis- ja hallintorakennuksiin.

Brändiemme valikoimista löytyy niin nykyaikaisia puu-alumiini-ikkunoita kuin täyspuisia ikkunoita ja oviakin. Käytämme ikkunoidemme ja oviemme valmistuksessa kotimaista sertifioitua puuta. Brändimme Sydänpuu sekä Hyvinkään Puuseppien ovat erikoistuneet erityisesti vaativissa rakennuskohteissa ja arvorakennuksissa tarvittavien yksilöllisten puuikkunoiden ja -ovien valmistamiseen. Mallistojen näyttävät puuikkunat ja -ovet valmistetaan perinteitä kunnioittaen, noudattamalla tuotteissa mahdollisimman tarkasti jokaisen rakennuskauden omaa tyypillistä muotoilua, heloitusta ja pintakäsittelyä.

Pihla Groupin brändit löydät osastolta nro 10. Paikalla messuilla ovat tuotepäällikkömme Leila Mäenpää sekä Aku Ilola ja Sydänpuun edustaja Jani Paananen. Nähdään Puupäivillä!

Puupäivä 3.11.2022
Aukioloaika: klo 7.30–19.00
Sisäänkäynti: Messukeskus Siipi – Helsingin Messukeskus