Skip to content
Meistä Brändit Vastuullisuus Ura

Pihla Groupille omat nettisivut

Hei, olet ehkä saattanut seurata meitä Pihlan, Tiivin tai PihlaPROn eri viestintäkanavissa? Nyt pääset vihdoin kurkistamaan Suomen ikkuna- ja ovitoimialan markkinajohtajan elämään myös näiden uusien Pihla Groupin nettisivujen myötä. Tervetuloa mukaan ja tutustumaan meihin lisää!

Uusilla Pihla Groupin nettisivuilla pääset tutustumaan paremmin siihen mikä on Pihla Group, keitä meillä työskentelee ja miltä elämämme isona organisaationa näyttää. Nettisivuilta löydät tietoa esimerkiksi johdostamme, organisaatiorakenteestamme ja eri tiimeistämme, voit tutustua työntekijätarinoihimme ja kaikkiin koko Groupissa avoinna oleviin työpaikkoihin.  Haluamme tuoda sivuilla paremmin ilmi koko organisaatiotamme tytäryhtiöineen ja toimia läpinäkyvämmin. Meistä kiinnostuneet sidosryhmät voivat täten tutustua meihin kattavammin kuin pelkästään brändiviestintämme kautta.

Sivuilla keskeisenä teemana on myös kestävä kehitys ja vastuullinen liiketoiminta. Olemme nostaneet kestävän kehityksen keskeiseksi strategiseksi lähtökohdaksi toiminnassamme koko konsernitasolla. Näin päädyimme lähteä rakentamaan Pihla Groupille sivut, joissa kaksi suurta teemaa ovat työnantajamielikuva ja kestävä kehitys.

Verkkosivuja on suunniteltu ja rakennettu syksyn ja alkuvuoden ajan ja nyt ne näkevät päivänvalon. Tervetuloa mukaan seuraamaan Pihla Groupia!