Skip to content
Meistä Brändit Vastuullisuus Ura

Miia Virtanen

Olen Rovaniemeltä Pk-seudulle muuttanut vastikään valmistunut tradenomi. Opiskelin Haaga-Heliassa palveluliiketoimintaa, palvelumuotoilua, verkkokauppamarkkinointia ja myyntiä. Valmistuin viime keväänä, ja ilokseni Pihla Groupilla oli juuri osaamistani vastaava tehtävä auki ja päätin hakea siihen. Se miksi ja miten päädyin hakemaan Pihla Groupille, johtuu oikeastaan siitä, että yritys oli minulle tuttu opiskelujen kautta. Pihla Group tekee yhteistyötä Haaga-Helian kanssa, ja tuntui luontevalta hakea työtä tutuksi tulleesta yrityksestä. 

Teen nyt töitä Pihla Groupilla verkkokauppa-asiantuntijana. Työ on tosi monipuolista, vaihtelevaa ja innostavaa. Olen saanut olla mukana kehitystyössä, ja käynyt luennoimassa esihenkilöni kanssa oppilaitoksissa. Minua on heti pyydetty mukaan kivoihin ja mielekkäisiin juttuihin, ja samalla olen kokenut kuuluvani osaksi yhteisöä. Olen heti päässyt tekemään oikeita työtehtäviä, mutta en ole jäänyt yksin niiden kanssa. Apu on aina lähellä – puhelinsoitto, niin joko esihenkilö tai kollega on valmis auttamaan. Meillä on sellainen tosi mahtava auttamisen kulttuuri! 

Ammattilaisuuden taso Pihla Groupilla on päätä huimaava. Ihmisillä on niin paljon tietoa ja osaamista – juuri sen takia haluaa pistää myös itseään likoon ja puskea eteenpäin. Se tuo halua kehittää itseään, kun muut ympärillä osaavat niin paljon. 

Se mikä on yllättänyt, on että Pihla Group on tosi laaja ja iso yritys. Ihan ensimmäisenä ei ikkuna- ja ovitoimialasta tullut myöskään mieleen sana moderni, mutta on huikea huomata, miten ikkunat, ovet ja yritys niiden takana voikaan olla näin nykyaikaista. Toinen yllättävä asia on ollut monipuolisuus, sekä tehtävissä että ihmisissä ja eri rooleissa. Täällä on todella laajalla skaalalla tyyppejä; miehiä, naisia ja ikäjakauman joka laidalta. Erilaisia työtehtäviä on paljon, ja se kiinnostaa myös urakehityksen kannalta. 

“Organisaatiokulttuuri muutenkin on tosi esimerkillinen: ihmisten välillä on syvä luottamus ja yrityksessä joustetaan puolin ja toisin. “

Oma tiimini on tosi huippu! Ihmisillä, myös oman tiimin ulkopuolisilla, on aito halua tutustua toisiinsa, ja kaikki ovat osoittaneet kiinnostusta uudelle työntekijälle. Yksin ei ole tarvinnut jäädä, jokaista tuntuu kiinnostavan, miten minulla on mennyt ja ihmiset kysyvät kuulumisia herkästi.

Terkuin, Miia


Kiinnostuitko?

Rekrytointien yhteyshenkilö

Henna Paananen, HR Business Partner

henna.paananen@pihla.fi