Skip to content
Meistä Brändit Vastuullisuus Ura

Mika Laaksonen

Moi, olen Mika ja tulen Kaarinasta. Toimin Tiivillä aluemyyntipäällikkönä Länsi-Suomen myyntialueella. Tiimissäni on yhdeksän Tiivin asiantuntijaa Varsinais-Suomen, Pirkanmaan ja Satakunnan alueella.

Tulin Pihla Groupille ja Tiiville aikoinaan aivan puhtaan sattuman kautta. Ei käynyt mielessäkään, että voisin olla myyntihenkinen tai tehdä myyntityötä elääkseni, mutta isäni tiesi paremmin. Hän suositteli minulle ikkunamyyjän työtä, ja mielenkiinnosta otin yhteyttä Tiivin silloiseen myyntipäällikköön. Hän kutsui minut haastatteluun, ja sillä tiellä olen edelleen. Sain nopeasti jutun juonesta kiinni, ja kerkesin tehdä myyntityötä Tiivi asiantuntijana reilut neljä vuotta, kunnes etenin Tiivin aluemyyntipäälliköksi. Myynnin esihenkilönä olen toiminut jo seitsemän vuotta.

Yllättävää kyllä, olen ammatiltani veneenrakentaja. Veneenrakentajaa minusta ei tullut, mutta sitä kautta päädyin aikoinaan rakennuspuolen hommiin. Siinä vaiheessa, kun raksalla töiden perässä reissaaminen alkoi kyllästyttää, päätin etsiä muita töitä. Rakennuspuolen kokemus Tiivin myyntitehtävissä on ollut todella hyödyllinen. Olen myös hyvä esimerkki siitä, että moni tyyppi, taustasta huolimatta, voi menestyä myyjänä.

“Olen tosi ylpeä siitä, että olen Tiivillä töissä. Itse asiassa moni Tiiviläinen kokee juuri ylpeyttä omasta työstään ja työnantajastaan – se kertoo tosi paljon siitä, millainen työ ja porukka meillä on.”

Työ on edelleen mielekästä vielä näin monen vuoden jälkeenkin, ja aina on kiva lähteä töihin tapaamaan uusia ihmisiä ja oppimaan uutta. Työ on todella vastuullista, sillä vastaan oman alueeni kauppiaista ja heidän menestyksestään, asiakastyytyväisyydestä ja tuloksesta. Vastuun ottaminen ja kantaminen on kasvattanut minua ihmisenä ja tuonut lisää itsevarmuutta.

Meidän yrityksessä välitetään aidosti ihmisistä. Sekä asiakkaista että meidän omista tyypeistä. Kaikesta tekemisestä huokuu se, että haluamme asiakkaalle parasta mahdollista lopputulosta. Se näkyy myös porukan yhteishengessä; kun me välitetään toisistamme, se sama henki välittyy myös asiakkaalle.

Ihmisenä olen iloinen ja saan usein myös muut hyvälle tuulelle. Olen sellainen ulospäinsuuntautunut introvertti – tykkään ihmisläheisestä työstä, mutta tarvitsen myös paljon omaa aikaa palautumiseen. Työhön kuuluva autolla reissaaminen onkin parhaita hetkiä oman itsensä kanssa hengailuun. Tiivistetysti olen iloinen, rento ja nopea liikkeissäni – tylsää mun seurassa ei ainakaan tule!

Meillä Tiivillä ja minun tiimissäni on aina tilaa uusille kyvyille! Jos tarinani resonoi (ehkä sinäkään et ole miettinyt vielä myyntiuran mahdollisuutta), niin otamme mielellämme vastaan uusia henkilöitä verkostoomme.

Terveisin, Mika


Kiinnostuitko?

Rekrytointien yhteyshenkilö

Henna Paananen, HR Business Partner

henna.paananen@pihla.fi