Skip to content
Meistä Brändit Vastuullisuus Ura

Tiina Vepsäläinen

Moikka, olen Tiina, ja toimin taloyhtiömyyntiyksikön projektipäällikkönä. Talossa olen ollut nyt nelisen vuotta, ja voi pojat, että minkä määrän oppia olen saanut työvuosien myötä. Olen aina erityisen kiitollinen siitä, että jo tehtäväni rekrytointivaiheessa pelattiin avoimin kortein ja jokainen seuraava askel viestittiin tosi selkeästi.

Perehdytys tehtävääni oli todella monipuolinen ja kattava. Projektipäällikön työ on intensiivistä, mutta se ei pelota, sillä jo perehdytyksen kautta aikoinaan sain niin paljon tärkeää ja relevanttia pohjatietoa ja ymmärrystä yrityksen toiminnasta tehtävän menestyksellistä hoitamista varten. Lisäksi työ kentällä asiakkaiden luona opettaa joka päivä. Minulla on myös kokemus, että osaamisen kehittämisestä pidetään jatkuvasti huolta, niin, että osaaminen pysyy aina oikealla tasolla.

Tiimissä työskentely on toiminut hienosti ja on jopa liikuttavaa, miten innolla kaikki ovat valmiita jeesaamaan. Kukaan ei kieltäydy avusta ja jos ei pysty auttamaan, vähintään tietää keneltä voi kysyä neuvoa. Tuotetietous kollegoilla ja koko organisaatiossa on huimaa – siitä näkee, että ihmiset tekevät tätä työtä intohimoisesti!

Yrityskulttuuri ja sen aitous ja inspiroivuus on yllättänyt positiivisesti. Yrityksen sielu puhuttelee minua, ja koska yrityskulttuuri ylipäätään missään tehtävässä menestymiselle on tosi kriittinen, olen ylpeä ja iloinen, että ne arvot, joita minulle esiteltiin esimerkiksi rekrytointi- ja perehdytysprosessissa, kohtaa arjessa aidosti. Ensimmäistä kertaa minusta tuntuu, että olen sellaisessa yrityksessä, joka elää ja hengittää arvojaan. Jotenkin sellainen avoin ja rehellinen meininki tulee läpi kaikessa toiminnassa.

Näinkin isoksi organisaatioksi Pihla Group on notkea ja elastinen. Ehkä se peilaa myös arvoihin – ollaan rohkeita ja kehitytään ja kehitetään ja innovoidaan pelkäämättä!

Arvojen lisäksi minua on ilahduttanut suuresti se, että yritys on monipuolinen sekä ihmisten, taustojen ja työtehtävien puolesta. Tämän vuoksi itselläkin on ollut jotenkin helppo olo: saa olla vapaasti oma itsensä, tehdä työtä omalla tavallaan. On nöyrä ja kiitollinen olo! Lisäksi olen kiitollinen ja ylpeä siitä, että yrityksessä tehdään myös oikeasti hyvää ja kannetaan sosiaalista vastuuta. Olemme mukana Gubbe-kummi toiminnassa, ja on ilahduttavaa lukea kummivanhustemme kuulumisia säännöllisesti.

Terkuin, Tiina


Kiinnostuitko?

Rekrytointien yhteyshenkilö

Henna Paananen, HR Business Partner

henna.paananen@pihla.fi