Skip to content
Meistä Brändit Vastuullisuus Ura

Kestävän kehityksen palkinto Pihla Groupille

Inwidon Kestävän kehityksen palkinto myönnetään yritykselle, joka on vuoden aikana saavuttanut vahvoja tuloksia ja/tai merkittävää parannusta kestävän kehityksen alueella. Syyskuussa jaettu palkinto tuli ansaitusti Suomeen Pihla Groupille.

Palkinnon vastaanottanut Pihla Groupin henkilöstö- ja kestävän kehityksen johtaja Marko Kohvakka kommentoi palkinnon merkitystä yrityksellemme seuraavasti:

“Palkinto on tunnustus koko organisaation panostuksesta ja sitoutumisesta kestävään kehitykseen ja vastuulliseen liiketoimintaan. Tehtailla koko henkilöstön voimin pyritään jatkuvasti vähentämään materiaalihukkaa ja panostetaan energian kulutuksen pienentämiseen. Hankinta ja tuotekehitys tekevät valtavasti töitä sen eteen, että tuotteemme hiilijalanjälki olisi entistä pienempi. Markkinointi ja viestintä ovat vastanneet siitä, että asiakkaamme tietävät Pihla Groupin olevan kestävän kehityksen edelläkävijä Suomen ikkuna- ja ovimarkkinoilla. Kestävä kehitys on huomioitu myös osana Pihla Groupin liiketoimintastrategiaa. Tekemistä riittää tietenkin myös tulevaisuudessa, mutta palkinto luo uskoa sille, että olemme jo nyt oikealla tiellä.”

Sustainability Award -palkinnon jakoi Lena Wessner Inwidon henkilöstö-, organisaatio- ja kestävän kehityksen johtaja Pihla Groupin Marko Kohvakalle. Kuvassa oikealla mukana myös Inwidon toimitusjohtaja Henrik Hjalmarsson.

”Ympäristö, työntekijät ja yhteiskuntavastuu ovat koko Pihla Groupin organisaation keskiössä. Pihla Group on tehnyt aitoa ja tärkeää työtä sen eteen, että he ovat selvittäneet, mitä vastuullisuus heille yrityksenä oikeasti tarkoittaa. He ovat askel kerrallaan kehittäneet vastuullisuusstrategiaansa ja lisänneet tavoitteitaan vahvistaa liiketoimintaansa ja siten edistäneet parempaa maailmaa ja kestävämpää huomista. Vastuullisuus on luonnollinen osa jokapäiväistä elämäämme, johon kaikki yrityksen työntekijät voivat osallistua ja panostaa. Tämä on Pihla Groupilla osattu ymmärtää.” kertoo Lena Wessner, Inwidon henkilöstö-, organisaatio- ja kestävän kehityksen johtaja.

Kyseinen Kestävän kehityksen palkinto on yrityksellemme hieno ja arvokas tunnustus tärkeästä jo tehdystä työstä vastuullisuuden ja kestävän kehityksen saralla. Tulemme jatkamaan systemaattista työtä läpi organisaatiomme, jotta voimme omalla toiminnallamme edistää parempaa ja kestävämpää tulevaisuutta kaikille.