Skip to content
Meistä Brändit Vastuullisuus Ura

Pihla Groupista Great Place to Work – sertifioitu työpaikka

Pihla Groupissa toteutetaan vuosittain Great Place to Work – työntekijätutkimus. Great Place to Work -tutkimusta mitataan työntekijöiden antamalla Trust Indeksillä, joka Pihla Groupissa vuonna 2023 oli 80%. Tulos on meille paras koskaan saavuttamamme tulos ja yleisellä mittarilla suomalaisten teollisten yritysten joukossa korkea saavutus!

Tämän myötä olemme virallisesti tänä vuonna Great Place To Work -sertifioitu™ yritys. Great Place To Work -sertifiointi™ on luotettava ja globaalisti arvostettu tunnustus kertoo erinomaisesta työntekijäkokemuksesta, luottamukseen perustuvasta yrityskulttuurista ja sitoutuneisuudesta hyvän työpaikan rakentamiseen. Sertifioinnin myötä voimme olla ylpeitä siitä, että olemme aidosti hyvä työpaikka!

Hyvän työpaikan luominen, rakentaminen ja ylläpitäminen on meillä Pihla Groupissa tärkeä ja olennainen osa myös vastuullisuustyötämme. Osana kestävää kehitystä olemme sitoutuneet hyvän työpaikan rakentamiseen Vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme – Pihlagroup. Great Place To Work™ -sertifiointi on osoitus siitä, että olemme askeleen lähempänä vastuullisuustavoitteitamme.

Yrityskulttuurin kehittäminen on tärkeää – sekä työntekijöiden että liiketoiminnan kannalta. Hyvän työpaikan rakentaminen ei ole siten lopulta vain yksittäisen mittauksen tulos vaan jatkuvaa yhteistyötä ja kehittämistä. Great Place to Work – tutkimus toimiikin meillä vuosittain tärkeänä ohjenuorana toimintamme ja kulttuurimme kehityksessä. Tartumme aktiivisesti tutkimuksessa nousseisiin kehityskohtiin ja viemme haastaviakin asioita eteenpäin yhteistyössä esihenkilöiden kanssa. Vuosittain henkilöstömme nostaa tärkeiksi, sitoutumista kasvattaviksi asioiksi kulttuurissamme mm. joustavuuden, vakavaraisuuden, psykologisen ja fyysisen turvallisuuden sekä yhteishengen.