Skip to content
Meistä Brändit Vastuullisuus Ura

Pihlan tehtaalla juhlittiin onnistumisia ja yhteistyöllä saavutettuja tuloksia

Pitkän koronapandemian jälkeen yhteisestä tekemisestä ja ihmisten kohtaamisesta on tullut entistä tärkeämpää. Juhlistimme Pihlan Ruoveden tehtaalla yhteisiä onnistumisia sekä saavutuksia menneen parin vuoden ajalta.

Kaksi vuotta tehtaamme ovat tuottaneet asiakkaillemme ikkunoita ja ovia useassa eri vuorossa ja niin eristäytyneesti kuin mahdollista. Asiakaslupaustemme pitäminen on ollut meille kunnia-asia, ja suuren kysynnän vuoksi, henkilöstömme niin tehtailla kuin muissakin toiminnoissa on tehnyt hartiavoimin töitä, että asiakaslupauksemme on saatu täytettyä. Eri toiminnot ovat joutuneet toimimaan toisistaan erillään ja yhteyksiä on pidetty pitkälti vain etäältä tai digitaalisesti.

Kiitoksena ja kunnioituksena toisiamme kohtaan, Pihlan myynnin vetäjät järjestivät Ruoveden tehtaalla tapahtuman, jossa eri toiminnot kokoontuivat yhteen. Pihlan aluemyyntipäälliköt valmistivat ruokaa koko tehtaan väelle, asiakashankinnalle, myyjille ja toimihenkilöille. Halukkaille järjestettiin myös tehdaskierros.  Aurinkoisen kevätpäivän kruunasi ihmisten iloinen mieli siitä, että pitkästä aikaa tehdasalueella on mahdollista kokoontua ja viettää aikaa yhdessä.

Henkilöstömme on tehnyt työtä hyvin sitoutuneesti ja olemme menestyneet yrityksenä. Kiitos kuuluu kaikille meille Pihlalaisille ja asiakkaille, jotka ovat luottaneet ammattitaitoomme.