Skip to content
Meistä Brändit Vastuullisuus Ura

Asennus

Asennus on yrityksessämme arvostetussa asemassa. Hyvät, asiantuntevat asentajat viimeistelevät ainutlaatuisen remonttikokemuksen oli kyse niin pientalokohteesta kuin suurkohteestakin. Koska haluamme tarjota kaikille asiakaskohderyhmillemme vain parasta, myös asentajamme ovat parhaita ja pyrimme pitämään heistä hyvää huolta. Asentajat toimivat meille urakoitsijoina, eli he ovat yrittäjiä. 

Asennusta tapahtuu pienkohteissa sekä suurkohteissa. Pienkohteita ovat omakotitalot ja pienet rivitaloyhtiöt. Suurkohteet ovat isoja kerrostalokohteita. Asennusta tehdään ympäri vuoden ja eri puolella Suomea. Asennus palvelee kaikkia liiketoimintayksiköitämme.

Asiakaskokemus ja asentajien turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Siksi työvälineet pidetään kunnossa ja turvavarusteet ovat jokaisen asentajan pakollinen varuste.

Tiivillä asentajayrittäjänä toimiva Timo Huhti kertoo, että yrittäjyys on ollut helppoa. Työtä on ollut tarjolla paljon, sillä Tiivi-ikkunabrändin suosio heijastuu automaattisesti asennusyrittäjien kalentereihin. Pihla Group tarjoaa apua ja tukea kaikille asennusyrittäjilleen hallinnollisesti.

”Yrittäjyydessä parasta on omanlaisensa vapaus. Yrittäjänä toimiminen on vastuullista, koska edustat sekä isoa brändiä ja yritystä mutta myös itseäsi. Töitä riittää, kun toimii asiakaslähtöisesti ja huolellisesti. Hienoa on myös se, että voi työllistää. Suomi tarvitsee työllistäviä yrityksiä”


Kiinnostuitko?

Rekrytointien yhteyshenkilö

Henna Paananen, HR Business Partner

henna.paananen@pihla.fi