Skip to content
Meistä Brändit Vastuullisuus Ura

Pihla kuluttajamyynti

Pihlan kuluttajamyyntiorganisaatioon kuuluu Pihlan jälleenmyynti, uudiskohdemyynti sekä rautakauppamyynti.

Jälleenmyyntiorganisaatiomme palvelee kuluttaja-asiakkaita ikkuna- ja oviremottitarpeissa joka puolella Suomea. Uudiskohdemyyjämme tarjoavat varmasti hyvät ikkunat ja ovet jokaiseen uudiskohderakentajan kohteeseen ja tarpeeseen. Palvelemme asiakkaitamme myös hyvin varustelluissa rautakaupoissa, kuten K-Rauta, STARK ja Bygghemma.


Pihla jälleenmyynti

Jälleenmyyntiorganisaatiossamme toimii neljä aluemyyntipäällikköä ja itsenäisiä jälleenmyyntiyrittäjiä. Jälleenmyyntiyrittäjät palvelevat kuluttaja-asiakkaitamme ikkuna- ja oviremottitarpeissa ympäri Suomen.

Pihlan jälleenmyyjä vastaa oman alueensa kuluttaja-asiakkaista ja heidän ikkuna- ja oviremonttitarpeistaan. Osittain jälleenmyyntiyrittäjämme toimittavat myös asennuspalvelua.

Pihlan jälleenmyyntiyrittäjyydessä vastuu ja vapaus kulkevat käsi kädessä. Yrittäjä suunnitelee aikataulunsa itse, vaikuttaa työskentelyaikoihin ja ennen kaikkea omiin ansaintamahdollisuuksiinsa. Vastapainona on työn vastuullisuus, sillä jokainen jälleenmyyntiyrittäjä edustaa Suomen suosituinta ikkunamerkkiä.

Tavoitteemme on, että jokainen jälleenmyyjä voi ja saa menestyä. Yrittäjyys ja yrittäjien onnistuminen on myös Pihlan onnistumisen edellytys.

“Pihlalla yrittäjyys on vapauttavaa, kannustavaa ja yrittäjyyttä tukevaa. Pihlalla yrittäjyys on myös vastuullista työtä, sillä yrittäjä vastaa itse asiakaskokemuksesta ja tyytyväisyydestä eli koko myyntiprosessista ja toimitusketjusta. Yrittäjä ei kuitenkaan ole yksin, vaan Pihlan puolelta on aina apua ja tukea saatavilla.”

Janne Hakonen, Pihlan aluemyyntipäällikkö


Tutustu Pihlan jälleenmyynnin aluemyyntipäällikköihimme Hannuun ja Reijoon

Pihla Uudiskohdemyynti

Pihla on suosittu ikkunabrändi uudisrakentajien keskuudessa. Myyntihenkilöstömme auttaa jokaista tarjousta pyytävää asiakasta asiakaslupauksemme mukaisesti. Pihlalla on myös Showroom esimerkiksi Vantaan pääkonttorillamme, jossa uudisrakentaja-asiakas voi halutessaan käydä tutustumassa tuotteisiin ammattimaisen myyjän opastuksella. Myyntimme palvelee asiakastamme niin virtuaalisesti kuin kasvokkain, asiakkaan toiveen ja aikataulun mukaan.


Pihla Rautakauppamyynti

Pihlan rautakauppatiimissä on noin 10 henkilöä, jotka palvelevat rautakaupan kautta asioivia asiakkaitamme ympäri Suomen. Tiimiin kuuluu neljä aluemyyntipäällikköä ja neljä-viisi sisämyyjää. Aluemyyntipäälliköt ylläpitävät alueensa rautakauppaverkostoa ja sisämyyjät toteuttavat asiakaslupaustamme palvella jokainen tarjousta pyytävä asiakas 24 tunnin kuluessa tarjouspyynnön jättämisestä.


Kiinnostuitko?

Rekrytointien yhteyshenkilö

Henna Paananen, HR Business Partner

henna.paananen@pihla.fi