Skip to content
Meistä Brändit Vastuullisuus Ura

Taloyhtiömyynti

Olemme valmistaneet kotimaisia Pihla ja Tiivi – ikkunoita ja ovia taloyhtiöiden tarpeisiin jo yli 20 vuoden ajan ja toteutamme vuosittain satoja taloyhtiöiden ikkuna- ja oviremontteja.

Vankka kokemus ja luja ammattitaito takaavat, että tekemämme ikkunaremontti taloyhtiössä toteutuu budjetissa ja aikataulussa. Koulutetut ja asiantuntevat projektipäällikkömme pitävät huolen siitä, että taloyhtiön ikkunaremontti on alusta loppuun hyvissä käsissä. Asennustyömme on ainoana Suomessa saavuttanut ISO 9001 – laatusertifikaatin.

Taloyhtiön ikkunaremontti ja sen mukanaan tuomat uudet ikkunat vaikuttavat asukkaiden elämään ja asumisen laatuun vuosikymmenten ajan. Niinpä remontti on syytä valmistella ja toteuttaa huolella ammattitaitoisen ja vakavaraisen kumppanin kanssa. Monessa taloyhtiössä näin merkittävä investointi tehdäänkin vain kerran tai kahdesti koko elinkaaren aikana.

Tyytyväisten asiakkaiden ja pitkän kokemuksen ansiosta meistä on tullut yhdessä Suomen suurin ja vakavaraisin toimija, jonka vastuullinen toiminta määrittää koko alan standardin. 

Taloyhtiömyyntimme koostuu noin 30 projektipäälliköstä, jotka palvelevat taloyhtiöitä ympäri Suomen.

Tutustu Taloyhtiömyynnin projektipäällikkömme Tiinan tarinaan


Kiinnostuitko?

Rekrytointien yhteyshenkilö

Henna Paananen, HR Business Partner

henna.paananen@pihla.fi