Skip to content
Meistä Brändit Vastuullisuus Ura

Tiivin kuluttajamyynti

Tiivin kuluttajamyyntiorganisaatio koostuu noin 30 ikkuna- ja ovialan asiantuntijasta, jotka palvelevat kuluttaja-asiakkaita aina ikkuna- ja oviremonteista uudisrakentamisen tarpeisiin.

Tiivi tarjoaa markkinoiden innovatiivisimmat tuotteet, laajimmat takuut ja kattavimmat palvelut. Ammattitaitoiset asiantuntijamme palvelevat ympäri Suomen.


Tiivi Saneerausmyynti

Millaista on olla myyjänä Tiivillä?

“Myyntityössä tärkeintä on asenne. Kaiken muun voi oppia ja opettaa”, kertoo Aluemyyntipällikkömme Mika Laaksonen.

Tutustu oheisella videolla Aluemyyntipäällikkömme Mika Laaksosen ja Tiivin asiantuntijamme Ville-Markus Milanin työpäivään.

Olen saanut myynnin tosi hyvin rullaamaan vaikka minulla ei ole myyntikokemusta ennen Tiiviä ollutkaan. Kun minulle laitettiin myyntitavoitteet luulin, etten ikinä pysty pääsemään näihin tavoitteisiin. Kolmen työssäolokuukauden jälkeen kuitenkin jo tuplasin myyntitavoitteet“, kertoo Ville-Markus.


Tiivi Uudiskohdemyynti

Asiakkaamme, jotka rakentavat itselleen unelmiensa kotia, saavat palvelua parhaista parhaimmalta uudiskohdemyyntitiimiltämme. Suomen tunnetuin ikkunabrändi palvelee uudiskohderakentajia alan parhailla, ja innovatiivisimmilla tuotteilla sekä palvelulla. Vastaamme uudiskohderakentajien tarjouspyyntöihin ja kohtaamme asiakkaitamme niin puhelimitse, sähköpostilla kuin kasvokkainkin, asiakkaan toiveen mukaan.


Kiinnostuitko?

Rekrytointien yhteyshenkilö

Henna Paananen, HR Business Partner

henna.paananen@pihla.fi